ТОВ «Компанія Ліга» офіційний дистриб'ютор концерну Eni S.p.A в Україні
Зв'язатися в один клік
ТОВ «Компанія Ліга» офіційний дистриб'ютор концерну Eni S.p.A в Україні
Зв'язатися в один клік

ENI OBI 10

Eni OBI — це спеціальне біле масло високого ступеня очищення, що використовується у фармацевтичній, косметичній та фіто-фармацевтичній промисловості, а також для харчової і скловиробної промисловості.

ХАРАКТЕРИСТИКИ (ТИПОВІ ПОКАЗНИКИ)

Характеристики Одиниці виміру Значення
Одиниці коліру по Сейболту (Colour Saybolt)* %v +30
Щільність при 15°С кг/м3 870
В'язкість при 40°C мм²/с 72
Температура спалаху (COC) °C 230
Температура застигання °C -15

* Колір по Сейболту: Емпіричне визначення кольору світлого рідкого нафтопродукту за шкалою від мінус 16 (самий темний) до плюс 30 (найсвітліший)

ЗАСТОСУВАННЯ

Eni OBI 10 - це медичне вазелінове масло. Воно прозоро, не має смаку і запаху. Застосовується в медичній промисловості, для виробництва косметики і в спеціальному виробництві, такому як СО2-компресори з виробництва сухого льоду, SO2-холодильних компресорах, компресорах для виробництва поліетилену.

ПРИМІТКА

Продукти Eni OBI 10 і OBI 12 є однорідними, тому для отримання необхідної в'язкості вони можуть змішуватися.

Приклади змішування:

1. При змішуванні в пропорції OBI 10 - 66% і OBI 12 - 34% вийде масло з кінематичною в'язкістю 40 Ст при 40ºС.

2. При змішуванні в пропорції OBI 10 - 74% і OBI 12 - 26% вийде масло з кінематичною в'язкістю 45 Ст при 40ºС.

СПЕЦИФІКАЦІЇ І СХВАЛЕННЯ

  • European Pharmacopoeia

  • Ufficial Italian Pharmacopoeia: X Edition

  • USA FDA, 21 CFR 172.878

  • USA FDA, 21 CFR 178.3620(a)

Скачати
Товари даної категорії
продукт
файл специфікації